Vse kar morate vedeti o mehurčkanju (Body zorb)

Kakšna je minimalna starostna omejitev?
Minimalna starostna omejitev je 12 let.
Je mehurčkanje varen šport?
Da, vendar tako kot pri vsakem športu vedno obstaja možnost, da boste imeli kakšno majnšo poškodbo, čeprav ste v napihnjenem mehurčku dobro zaščiteni.
Kako lahko najamem mehurčke?
Za najem mehurčkov je potrebna predhodna rezervacija in 50 % depozit po predračunu. Preostanek se poravna po predračunu pred samim dogodkom ali gotovinsko na dan dogodka pred pričetkom igre.
Kakšne so primerne površine za igranje?
Telovadnica, travnato nogometno igrišče, sneg in mivka.
Ali je potrebno plačati za čas priprave in pospravljanja opreme?
Ne. Časa za postavitev in pospravljanje opreme ne računamo in ni vštet v igralni čas. Navedeni cenik velja za celotni čas igranja, torej 60-minutni najem pomeni, da boste 60 minut igrali nogomet. (Dodatno pa se zaračuna strošek za dostavo mehurčkov do vaše izbrane lokacije, ki je odvisna od oddaljenosti od Velenja ali najem igralnega prostora, ki ga za vas uredimo mi.)
Koliko mehurčkov lahko najamem?
Najamete lahko od 4 do 10 žog.
Ali lahko vi zagotovite igralno površino?
Da. Če v svojem kraju nimate možnosti najema igralne površine, vam ga bomo le tega zagotovili mi. Strošek najema se zaračuna po veljavnem ceniku.
Potrebujem dodatno opremo za Body zorbing?
Če boste lokacijo za igro zagotovili sami, potrebujete gole, označeno igrišče in električni priključek. Če želite, da vam lokacijo zagotovimo mi, dodatna oprema ni potrebna. Ker med igro ne morete uporabljati rok, je priporočljivo, da imate kolenčnike za lažje vstajanje. Kot pa velja za vsak šport, je priporočljiva športna oprema (nogometni čevlji (kopačke) niso dovoljeni), tekočina, brisača, če igrate na prostem, pa ne pozabite na sončno kremo.
Ali moramo mehurčke sami napihniti?
Ne. To bomo naredili mi pred pričetkom igranja. Če lokacijo igranja zagotovite sami, morate obvezno zagotoviti tudi električni priključek.
Ali najem vključuje sodnika?
Da, vsak najem vključuje sodnika, ki bo podal navodila za uporabo opreme in varno igranje, obenem pa bo pomagal organizirati igro.
Ali lahko samo najamem opremo in vse naredim sam?
Ne. Ravnanje z mehurčki zahteva posebno znanje in primerno opremo za napihovanje in izpihovanje. Prav tako zahtevamo, da je naše osebje prisotno ves čas uporabe, da je zagotovoljena varnost tako za udeležence kot za mehurčke.
Ali obstaja omejitev glede velikosti igralcev?
Mehurčki so primerne za odrasle osebe, visoke vsaj 150 cm. Mehurček ima premer 150 cm.
Ali obstaja omejitev glede teže igralcev?
Da. Maksimalna teža igralca znaša 90 kg. Minimalne omejitve ni.
Kaj se zgodi v primeru dežja?
V primeru hujšega deževja bomo vaš termin prestavili.
Ali lahko imam obute nogometne čevlje?
Ne. Nogometni čevlji imajo čepe, ki lahko poškodujejo mehurček.
Kako veliki so mehurčki?
Mehurčki imajo premer 1,5 m, tehtajo pa približno 13 kg.
Kakšni so stroški dostave?
Če boste sami zagotovili igralno površino, vam bomo mi dostavili mehurčke. Za dostavo v okolici Velenja (do 15 km) je prevoz brezplačen, za bolj oddaljene kraje pa znaša cena prevoza 0,20 €/km (relacija Velenje – vaš kraj - Velenje).
Ali dobim povračilo v primeru odpovedi?
V primeru odpovedi najmanj 7 dni pred storitvijo, vam bomo vrnili celotni vplačani znesek. Če odpoved opravite v manj kot sedmih dneh pred storitvijo bomo zadržali polovico vplačanega depozita, preostanek pa vam vrnili. Prestavitev termina pa je brezplačna.
Imam vprašanje, na katero tukaj ne najdem odgovora.
Pošljite nam email na info@mehurckanje.si in z veseljem vam bomo odgovorili!